loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, Babaeski'de 'Trakya'da tarımın sorunları ve çözüm önerileri' toplantısına katılacak

Kılıçdaroğlu, Babaeski'de 'Trakya'da tarımın sorunları ve çözüm önerileri' toplantısına katılacak
Tarih: 14.09.2018 - 09:02
Kategori: Gündem

CHP lideri Kılıçdaroğlu, 20 Eylül Perşembe günü Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde yapılacak 'Trakya'da tarımın sorunları ve çözüm önerileri' toplantısında STK'lar, muhtarlar, tarım kooperatifleri ve çiftçilerle bir araya gelecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ekonomideki sorunların ve çözüm önerilerinin halka anlatılması için kurmaylarına talimat vermişti. Bu çerçevede görevlendirilen, aralarında 7 genel başkan yardımcısının da yer aldığı tüm milletvekilleri ile PM üyeleri, 81 ili dolaşarak; sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve odaların temsilcileriyle bir araya geliyor, ekonomik ve siyasi krizden çıkış yollarını ve çözüm yollarını anlatıyor.

Bu kapsamda Kılıçdaroğlu, 20 Eylül Perşembe günü Babaeski'de yapılacak 'Trakya'da tarımın sorunları ve çözüm önerileri' toplantısında STK'lar, muhtarlar, tarım kooperatifleri ve çiftçilerle bir araya gelecek. 

Babaeski Ziraat Odası tarafından düzenlenen toplantı, CHP Tarım Politikaları ve Tarım Örgütlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal koordinasyonluğunda gerçekleşecek.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları