loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, 'Bilim kurulumuz rehindir' dedi, çağrıda bulundu: 'Korkmayın, konuşun, yanınızdayız'

Kılıçdaroğlu, 'Bilim kurulumuz rehindir' dedi, çağrıda bulundu: 'Korkmayın, konuşun, yanınızdayız'
Tarih: 11.04.2021 - 13:47
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yoğun bakım doktorları ile buluştuğunu belirterek, Bilim Kurulu için "Bir şahsın rehinidir hepsi. İşlerini yapamaz durumdalar" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yoğun bakım doktorları ile bir görüşme gerçekleştirdiğini aktardı. 

Görüşmeye ilişkin bir video paylaşan Kılıçdaroğlu, "Yoğun bakım doktorları ile buluştum, baskı görmesinler diye paylaşmıyorum kimliklerini. Özetle Bilim Kurulumuz rehindir. Bir şahsın rehinidir hepsi. İşlerini yapamaz durumdalar. Çağrım onlara; korkmayın, konuşun, yanınızdayız" dedi.

CHP lideri, videoda şunları söyledi:
"Durumun ne kadar vahim olduğunu, bu bağlamda görevin yeteri kadar yerine getirilmediğini de biliyoruz. Bizim sitemimiz bilim kurulundan yana. Oradaki arkadaşların biraz cesur olmaları lazım. Biraz daha kamuoyunu bilgilendirmeleri lazım. Gerekirse sözcü seçmeleri, sözcünün kamuoyuna sağlıklı bilgi aktarması gerekiyor. Sağlık çalışanlarının olağanüstü çaba harcadıklarını çok iyi biliyorum. Sağlık çalışanlarının en azından bazı taleplerinin karşılanması gerekiyordu, onlar da karşılanmadı. Meslek hastalığı sayılması gibi... Olağanüstü zor bir süreçten geçiyorsunuz. Allah kolaylık versin sizlere."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları