loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: Birileri belediyelerimizin çalışmalarını hazmedemiyor

Kılıçdaroğlu: Birileri belediyelerimizin çalışmalarını hazmedemiyor
Tarih: 23.12.2021 - 17:46
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çukurova Belediyesi'nin toplu açılış töreninde konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşması şöyle:
"Bir otoriter yönetimi demokratik yollarla değiştireceksiniz. Sizler sevgili gençler dünya siyaset tarihine olağanüstü bir başarıyı altın harflerle yazdıracaksınız. Sandığa gittik, cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırdık, diyeceksiniz. Sizler Türkiye'nin kaderini değiştireceksiniz. Size inancım tamdır.

Gençler Türkiye'nnin kaderini değiştirdikten sonra bu ülkede, huzuru, barışı, kardeşliği sağlayacağız. Hiç kimsenin yaşam tarzı, inancı ve kimliğiyle asla siyaset yapılmasına izin vermeyeceğiz. Tek amacımız bayrağımızı onurla göndere çekmek, vatanın her sahasını zenginleştirmek.

Belediyelerimiz çalışıyor. Belediyelerimizin çalışmalarını birileri hazmedemiyor. Urfa'ya gittim, elektrik sorunu var, 2 miyon 300 bin dekar taşlık arazi var. Onlara belediye başkanlığını CHP'ye verirseniz o taşlık arazide güneş tarlaları kuracağım ve çiftçilere elektriği bedava vereceğim, dedim. Bunu da hazmedemiyorlar. Efendim diğer yerlerde niye yapmıyorsunuz, diye. Ver 2 milyon 300 bin dekar taşlık arazi ver, bak bakalım yapılıyor mu yapılmıyor mu? Biz yapacağımız her şeyin sözünü veririz.

Belediyelerimiz harcadıkları her kuruşun hesabını veriyorlar. Başkanlarımıza ve bize güvenin, çok güzel şeyler yapacağız. 

Gençler, oyunuzu demokrasiden, özgürlüklerden yana kullanın.Temel görev CHP'yi iktidara taşımak, bunu yaptığınızda göreceksiniz Türkiye bölgesinin de en güçlü devleti olacak. İstediğiniz tweeti atabileceksiniz."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları