loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: Bunca rezillik ortaya çıkarken Erdoğan susuyor

Kılıçdaroğlu: Bunca rezillik ortaya çıkarken Erdoğan susuyor
Tarih: 25.05.2021 - 09:03
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sedat Peker’in iddialarına ilişkin açıklamalarda bulunarak AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'in bu konudaki sessizliğine dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK toplantısında suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarına ilişkin “Konuşanı görüyoruz ama her konuda görüş bildiren Cumhurbaşkanı neden susuyor? O önemli. Bunca rezillik ortaya çıkarken orada durmuş, susuyor. Sorumsuz mu? Hayır sorumlu” ifadelerini kullandı. Cumhuriyet'ten Erdem Sevgi'nin haberine göre; CHP Edirne İl Örgütü’nce asılan “128 milyar dolar nerede?” yazılı pankartın kaldırılmasına ilişkin davanın parti lehine sonuçlandığını MYK toplantısından öğrenen Kılıçdaroğlu’nun, “Haklı olduğumuz ortaya çıktı, mücadeleye devam” yorumunu yaptı. Mahkeme kararının, partinin hukukçuları tarafından değerlendirmesinin ardından pankartın tüm il ve ilçe örgütlerine yeniden asılabileceği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu’nun katıldığı Twitch yayını da MYK gündemindeydi.  “CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu mu olacak” sorusunun basında sıkça tartışılmasına ilişkin değerlendirmede Kılıçdaroğlu’nun, “Şu anda her parti kendi yapacaklarını anlatıyor. ‘Ben adayım’ demekle Cumhurbaşkanı adayı olunmaz. İttifak içinde ilkeler bazında değerlendirilir ve ortak karara göre aday belirlenir” ifadelerini kullandı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları