loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu; Bütün feryatları duyuyorum, söz veriyorum, bu düzeni değiştireceğiz!

Kılıçdaroğlu; Bütün feryatları duyuyorum, söz veriyorum, bu düzeni değiştireceğiz!
Tarih: 06.01.2021 - 21:41
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; Bütün feryatları duyuyorum, söz veriyorum, bu düzeni değiştireceğiz! Hiç kimse endişe etmesin bu ülkeye gerçek anlamda Adaleti getireceğiz. Hep beraber getireceğiz, birlikte getireceğiz.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gündemi meşhul eden konular hakkında bir video yayımladı. Hak ihlallerine dikkat çeken Kılıçdaroğlu;

"Sakarya'da ki annleri dinledim, feryadını dinledim, çığlıklarını dinledim. Adalet istiyorlar hak istiyorlar, hukuk istiyorlar. Bu memlekette huzur içinde yaşamak istiyorlar.

İstanbul'da ki öğrencilerin feyadını duydum, onlar da hak istiyorlar, onlar da hukuk istiyorlar, onlar da Adalet istiyorlar, onlar da okumak istiyorlar.

Herkese sözüm var!

Bu ülkeye gerçekten demokrasiyi getireceğiz, gerçekten Adaleti getireceğiz, gerçekten hukuku getireceğiz.

Feryatlar artık son bulmalı. Bu memlekette feryat olmamalı, açlık olmamalı, yoksulluk olmamalı.

Mekemeler sadece ve sadece Adalet dağıtmalı. Yoksulun da hakkını ve hukukunu savunmak bizim görevimiz. Bizim mamus borcumuz.

Bu ülkede fakirin fukaranın hakkı yok mu? Sadece parası olanların mı hakkı var? Herkesin hakkını hukukunu sağlayacağız.

Bu düzeni değiştireceğiz. Adaletli bir düzeni inşa edeceğiz. Fakire de fukaraya da Adaleti getireceğiz.

Hiç kimse endişe etmesin bütün feryatları duyuyorum bütün çığlıkları biliyorum. Annelerin de esnafın da öğrencilerin de üniversitede ki hocaların da bütün bu sorunları çözeceğiz.

Bütün bu sorunları çözeceğiz, bu sorunları çözmek benim boynumun borcudur; ben bunu yapacağım. Hiç kimse endişe etmesin bu ülkeye gerçek anlamda Adaleti getireceğiz. Hep beraber getireceğiz, birlikte getireceğiz." dedi.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları