loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, Büyükçekmece’de 20 eserin açılışını gerçekleştirecek

Kılıçdaroğlu, Büyükçekmece’de 20 eserin açılışını gerçekleştirecek
Tarih: 12.03.2019 - 12:37
Kategori: Yerel

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'nin İstanbul Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün tarafından hayata geçirilen 20 eserin açılış törenine katılacak.

Türkiye’nin en büyük mahalle parklarından biri olan Büyük Atatürk Parkı ve Büyükçekmece Belediyesi Yeni Hizmet Binası açılış törenleri, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'nin İstanbul Büyükşehir adayı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla 13 Mart Çarşamba günü (yarın) gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece’ye 20 eser

Belediye hizmet binası, Büyük Atatürk Parkı, İsmet İnönü Lozan Parkı, muhtarlık hizmet binaları ve çözüm merkezleri, 4 adet sosyal tesis, 5 spor tesisi, 4 okul ve 3 cami için düzenlenecek toplu açılış törenine binlerce Büyükçekmecelinin katılması bekleniyor.

“Büyükçekmece ailemizi bekliyorum”

Konuya ilişkin açıklama yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, “13 Mart Çarşamba günü Büyükçekmece tarihi günlerinden birini daha yaşayacak. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla önce Büyük Atatürk Parkı ardından da yeni belediye hizmet binamızın da aralarında bulunduğu 20 dev eseri Büyükçekmece ailemizin hizmetine sunacağız. Tüm büyük Büyükçekmece ailemi bu tarihi günde yanımızda olmaya davet ediyorum” dedi.

Açılış törenlerinin ilki saat 17.00’da Mimaroba Büyük Atatürk Parkı’nda gerçekleşecek. Saat 18.00’da ise yeni belediye hizmet binası önünde toplu açılış töreni yapılacak.

Büyük Atatürk Parkı

Tarih: 13 Mart Çarşamba

Saat: 17.00

Adres: Sinanoba Mahallesi Büyük Atatürk Parkı

Yeni Belediye Hizmet Binası

Tarih: 13 Mart Çarşamba

Saat: 18.00

Adres: Fatih Mahallesi, Şehremini Sokak, No:1

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları