loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: 'CHP çalışmıyor, Kılıçdaroğlu'nun projeleri yok' diyorlardı, binlerce projeyi hayata geçirdik, iktidar olduğumuzda daha mükemmellerini yapacağız

Kılıçdaroğlu: 'CHP çalışmıyor, Kılıçdaroğlu'nun projeleri yok' diyorlardı, binlerce projeyi hayata geçirdik, iktidar olduğumuzda daha mükemmellerini yapacağız
Tarih: 16.05.2021 - 13:30
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidarın seçim öncesinde yaptığı "CHP çalışmıyor, belediyeleri çalışmıyor. Sakın oy vermeyin, CHP'li belediyeler gelirse sosyal yardımlar kesilir" şeklindeki propagandalarına CHP'li belediyelerin icraatlarıyla yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoyla gençlere seslendi. "Şimdi bir algıyı tekrar yıkmak için karşısınızdayım" diyen Kılıçdaroğlu, "CHP çalışmıyor, Kılıçdaroğlu'nun projeleri yok, diyorlardı. İktidar değiliz ama projelerimiz var. Bu kısa süre içinde binlerce projeyi belediye başkanlarımız hayata geçirdi" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, yayınladığı videoyu ,"İktidarın yıllarca trollerle beslediği bir yalana daha son vermek için karşınızdayım. Sizden tek bir istirhamım var gençler, o tertemiz zihinlerinizi zehirlemelerine izin vermeyin. Her şeyleri palavra..." notuyla paylaştı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle:
"Sevgili gençler yine karşısınızdayım. Bu ülkede hakkında en fazla kirli kampanya yapılan kişi benim. İktidar eliyle yaptılar. Trolleri, çeteleri vardı. iftira attılar. Naılsa dilin kemiği yok. Belki benim de biraz suçum var. Çıkıp bunlara zamanında cevap vermedim. 'Sen doğru dur eğri belasını bulur' demişti rahmetli babam. Şimdi belalarını buldular. Bütün pislikleri ortalığa saçıldı.
Şimdi bir algıyı tekrar yıkmak için karşısınızdayım. CHP çalışmıyor, Kılıçdaroğlu'nun projeleri yok, diyorlardı. İktidar değiliz ama projelerimiz var. Bu kısa süre içinde binlerce projeyi belediye başkanlarımız hayata geçirdi.

Örnek mi istiyorsunuz, sayayım; Dünyada aynı anda 10 metro projesini yürüten tek şehir İstanbul.

413 bin metre kare Çubuk Barajı rekreasyon alanını halka açan kent Ankara.
Dünyanın en büyük 3. uluslararası EXPO Hatay'a geliyor.
Aydın'da sakız koyunu çiftliğini kurduk.
Muğla'da Türkiye'nin en büyük yerel tohum merkezi oluşturuldu.
Mersin'de kentin ilk yer altı ulaşım ağı için düğmeye basıldı.
Ardahan'da tekstil fabrikası kurulacak. Ardahan'da işsizliği bitireceğiz.
Kırklareli Lüleburgaz'da 22 hektarlık çöp sahası yeşil alana dönüştürüldü.
Akıllı atık toplama projeleri, yaz-kış spor okulu projeleri binlerce kreşimiz çocuklara hizmet veriyor.
Trakya'nın en büyük  et kombinasını bizler yaptık.
İstanbul Beylikdüzü'nde 1 milyon 200 bin metrekarelik yaşam vadisini oluşturduk. 

Ne diyorlardı: 'CHP çalışmıyor, belediyeleri çalışmıyor. Sakın oy vermeyin, CHP'li belediyeler gelirse sosyal yardımlar kesilir.' Pandemi döneminde CHP'li belediyeler 11 milyon 200 bin vatandaşa ayni ve nakdi yardım götürdüler. 

Sevgili gençler yaptığımız projelerin bir kısmını okudum. Biz muhalefetteyiz, iktidar olduğumuzda çok daha mükemmellerini yapacağız. Her kuruşun hesabını vereceğiz. Emin olun 6 ayda Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz. Size sözüm söz 6 ayda hayatınız değişecek, yeni bir Türkiye'ye doğmuş oalcaksınız. Hep birlikte yapacağız."

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları