loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığının yeni binasının açılışını yaptı

Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığının yeni binasının açılışını yaptı
Tarih: 08.09.2021 - 18:33
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığının yeni il binasının açılışını yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul İl Başkanlığı'nın yeni binası'nın açılış töreninde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı açılışında yaptığı konuşmada eksiksiz, tam demokrasi sözü verdi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle:

'İçeride çok fazla oturmayın, bizim görevimiz dışarıda. Her sosyal kirliliğinin sorunlarını masaya yatırıyoruz ve çözmeye çalışıyoruz. Kim mağduriyet yaşıyorsa gelip kapımızı çalacak. Bu vesile ile tüm yurttaşlarımıza seslenmek istiyorum. Hangi partiden olursa olsun her vatandaşımızın başımızın üzerinde yeri var. Yeni, ahlaklı, düzgün, adaletli bir siyasetin penceresini açtık. Dayanışma kültürüyle, halka hesap vererek ilerliyoruz. Ayrım yapmadan, herkesi kucaklayan bir siyaset anlayışıyla yürüyoruz.

Cumhuriyet’in 100. yılında Mustafa Kemal ve arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandıracağız. Cumhuriyet Halk Partili olmak sıradan bir olay değildir. 

Biz bir çınarız, 98 yıldır yıkılmadık. Bu çınarı yerinden söküp atmaya kimsenin gücü yetmez. Sonsuza kadar Türkiye'yle beraber yolumuza devam edeceğiz.' dedi.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları