loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zat ısrarla Gezi direnişini terörize etmeye çalışıyor

Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zat ısrarla Gezi direnişini terörize etmeye çalışıyor
Tarih: 23.12.2018 - 22:49
Kategori: Gündem

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın Gezi direnişini hedef alan sözlerine karşı açıklamada bulundu.

Twitter hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Ülkemiz, kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı dilden çok yoruldu! Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zat ısrarla Gezi direnişini terörize etmeye çalışıyor. Gezi direnişi, doğru olmayan bilgilerle ucuz siyasetine malzeme edilemeyecek kadar onurlu ve barışçıl bir demokrasi hareketidir" ifadelerini kullandı.

Erdoğan bugün  Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) 2018 Yılı Mali Genel Kurulu toplantısında yaptığı açıklamada,  Gezi direnişini ve Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak şunları söylemişti:

"Türkiye'nin güçlenmesini istemeyenlerin operasyonlarına maruz kaldık. Gezi Parkı'ndaki 12 tane ağacın taşınması bahane edilerek sokak üzerinden ekonomimiz hedef alındı. Polisimize kurşun sıktılar, caddeleri, iş yerlerini, insanlarımızın vergileriyle alınan o belediye otobüslerini yaktılar, yıktılar. Gezi eylemlerinde İstiklal'de dükkanlarımızı yağmaladılar.

Sen anamuhalefetin başı olsan ne yazar. İstanbul'da başbakanlık ofisini bombalamaya gelenleri savunan, iş makinalarıyla beraber yollarımızı bozanlar, bunlarla beraber olanlar bu milleti seven olabilir mi? Güneydoğuda o hendekleri açanlar neyse anamuhalefetin başı da aynı, hiçbir farklı yok."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları