loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: Erdoğan'ın öfke nöbetleri alarm veriyor, söylediklerine azami ihtiyatla yaklaşmak gerekir

Kılıçdaroğlu: Erdoğan'ın öfke nöbetleri alarm veriyor, söylediklerine azami ihtiyatla yaklaşmak gerekir
Tarih: 27.08.2021 - 12:28
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan ülkeyi yönetemiyor. Küfürbaz trolleri yetmemiş olacak ki, kendisi bir trol gibi konuşmuş" dedi.

AKP'li Cumhurbşaknı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bosna Hersek ziyareti öncesi açıklamalarda bulunmuş, "Şu anda göç baskısının en yakın olduğu ülke Türkiye. Ama Türkiye’nin içindeki bazı mahfiller var ki bunlar hep söylüyorum ya yalan terörü, bunlar yalan terörü estiriyorlar.  Nedir söyledikleri, şu anda 1,5 milyon Afgan göçü söz konusu. Ben size resmi rakam söylüyorum, İçişleri Bakanlığımızın kayıtlarında kayıtlı- kayıtsız mevcut göçmen sayısı Afganistan’dan 300 bin. Bay Kemal, onun izinde gidenler bunu 1,5 milyon gibi açıklıyorlar. Bunların hepsi yalan, adamların işi gücü yalan. Bu yalan terörünü bir şaklaban bulmuşlar, onunla beraber sürdürüyorlar. Bizler göç konusunda hassasız. Sınırlarımızı bu tür duvarlarla örmüş olacağız" demişti.

CHP'nin sosyal medya hesabından "Euro’ya mahalleleri satanların hazin halleri" notuyla bir video paylaşıldı.

Videoda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Sözcüsü Faik Öztrak, AKP'li CUmhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin mültecilerle ilgili açıklamaları yer alıyor. 

Kılıçdaroğlu, CHP'nin videosunu kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

CHP lideri, "Erdoğan ülkeyi yönetemiyor. Küfürbaz trolleri yetmemiş olacak ki, kendisi bir trol gibi konuşmuş. Ben Erdoğan ve hakaretlerini elbette ciddiye almıyorum ancak ülkem için kaygılıyım. Erdoğan’ın öfke nöbetleri alarm veriyor; söylediklerine azami ihtiyatla yaklaşmak gerekir" ifadelerini kullandı.

Erdoğan ülkeyi yönetemiyor. Küfürbaz trolleri yetmemiş olacak ki, kendisi bir trol gibi konuşmuş. Ben Erdoğan ve hakaretlerini elbette ciddiye almıyorum ancak ülkem için kaygılıyım. Erdoğan’ın öfke nöbetleri alarm veriyor; söylediklerine azami ihtiyatla yaklaşmak gerekir. https://t.co/mxWSLq04dy

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) August 27, 2021

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları