loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu 'Genç Bakış'ta

Kılıçdaroğlu 'Genç Bakış'ta
Tarih: 29.05.2012 - 18:26
Kategori: Medya

Torus Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek Abbas Güçlü ile Genç Bakış'ın bu haftaki konuğu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu...

On yıldır yayımlanan ‘Abbas Güçlü ile Genç Bakış’ın bu haftaki yayınını Toros Üniversitesi’nde gerçekleştirileceği bildirildi.



Gazeteci-Yazar Abbas Güçlü’nün hazırlayıp sunduğu ve Kanal D Televizyonunda canlı olarak yayınlanan ‘Abbas Güçlü ile Genç Bakış’ programı 30 Mayıs 2012 Çarşamba günü Saat 23.30’de Toros Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, konuk olarak katılacağı program saat 23.30’dan itibaren Toros Üniversitesi Bahçelievler Kampusu Konferans Salonu’nda canlı olarak Kanal D ekranlarından yayınlanacak.



Gündeme dair konuların ele alınacağı ‘Abbas Güçlü ile Genç Bakış’ programında, Mersin Toros Üniversitesi'nden gençler soracak, Kılıçdaroğlu yanıtlayacak.



Kanal D’de yayınlanan ‘Abbas Güçlü ile Genç Bakış’ adlı programa, CHP Genel Başkanı Sn Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuk edileceğinin aktarıldığı açıklamada, Toros Üniversitesi Genel Sekreteri Reşit Aşkın konuyla ilgili olarak, “Eğitimimizin temel hedefi başarıdır. Nasıl ki Toros Üniversitesi Türkiye’nin bir markası olmayı başarma yolunda, hedefine adım adım ulaşıyorsa bu başarının en önemli nedenlerinden biri güvendir.

 

Hem öğrencilerimiz kendilerine güvenecekler hem de bizler öğrencilerimize güveneceğiz. Toros Üniversitesi sadece bölgenin değil, Türkiye’nin de en iddialı üniversiteleri arasında olmayı hedeflemektedir. Öğrencilerimizin her alanda yetişmelerini sağlayacak toplumsal yararlılık projeleri gerçekleştiriyoruz. Toros Üniversitesi’nde gerçekleşen II. Bahar Şenliği’nde gençler Murat Başaran ile eğlendiler.

 

Genç Bakış programı ile de geçlerimizin fikirlerini tartışmaya açmak istedik. Genç Bakış programı 30 Mayıs 2012 Çarşamba günü Saat 23.30 da yayınlanacak. Program Kanal D ekranlarından tüm Türkiye’deki izleyicilerine üniversitemizden ev sahipliği yapacak. Toros Üniversitesi Bahçelievler Kampusu Konferans Salonu’ndan gerçekleştirilecek programın konuğu ise CHP Genel Başkanı Sn Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır. Güzel bir program olmasını diliyorum.” dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları