loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu gençlerin bayramını kutladı ve seslendi; 'Allah'ın izniyle gençler siz ve biz bu ülkeyi karanlıktan aydınlığa çıkaracağız'

Kılıçdaroğlu gençlerin bayramını kutladı ve seslendi; 'Allah'ın izniyle gençler siz ve biz bu ülkeyi karanlıktan aydınlığa çıkaracağız'
Tarih: 19.05.2021 - 23:32
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gençlere seslendi; Çalınan yaşam enerjinizin hesabını soracağım, birlikte soracağız.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramında Gençere seslendi; "Çalınan yaşam enerjinizin hesabını soracağım, birlikte soracağız." dedi.

Kılıçdaroğlu gençlere; "Sevgili gençler öncelikle bayramınız kutlu olsun. Bu aralar size sık sık sesleniyorum. Aslında buna mecburum. Çünkü Türkiye'yi karanlıktan aydınlığa çıkaracak olan sizlersiniz. Beraber yapacağız. Size kefen edebiyatı yapanları gerçek yüzlerini görüyorsunuz. Bütün kirlilikleri yayınlanan videolarla ortalığa saçıldı. Ben genç değilim, genç rolü de yapmam. Ben sizin demokrat amcanızım. Zaten sosyal medya hesaplarında da öyle söylüyorsunuz. Sizler öğrenme ben anlama çağındayım. Ben sizi anlarım. Hızla telafi ederim. Hızla düzeltirim her türlü sorunu. Allah'ın izniyle gençler siz ve biz bu ülkeyi karanlıktan aydınlığa çıkaracağız. Güzel günler göreceğiz sevgili gençler güzel günler göreceğiz. Hep beraber bunlarla hesaplaşacağız. Tekrar size iyi bayramlar." diye seslendi.

Kaynak : istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları