loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: Halkımız 'Cumhurbaşkanımızın talimatıyla' kalıbınızdan çok sıkıldı, Erdoğan talimatı veremedi herhalde ki ülke yandı kül oldu

Kılıçdaroğlu: Halkımız 'Cumhurbaşkanımızın talimatıyla' kalıbınızdan çok sıkıldı, Erdoğan talimatı veremedi herhalde ki ülke yandı kül oldu
Tarih: 31.07.2021 - 09:21
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin dört bir yanındaki yangınlara ilişkin, "Erdoğan talimatı veremedi herhalde ki ülke yandı kül oldu!" sözleriyle tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Temmuz'da Manavgat'ta başlayan ve pek çok noktada da yaşanan yangınlarla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Manavgat'a ardından da Marmaris'e giden Kılıçdaroğlu, burada açıklamalarda bulundu.

CHP lideri gece saatlerinde sosyal medya hesabından paylaşım yapan CHP lideri, Marmaris'teki konuşmasından bir bölümü "Benden söylemesi, halkımız “Cumhurbaşkanımızın talimatıyla” kalıbınızdan çok sıkıldı. Bir ülke liyakatli kadrolarla yönetilir, tek kişi talimatları ile değil. Erdoğan talimatı veremedi herhalde ki ülke yandı kül oldu" notuyla paylaştı.

CHP lideri videoda, şunları söylüyor:
"
Nerede bir sorunla karşılaşırsa Belediye Başkanımız, büyük bir iş birliği içinde, büyük bir dayanışma içinde belediye başkanlarımız bir araya geliyorlar ve sorunun çözümüne katkıda bulunuyorlar. Bu konuda, CHP’nin Genel Başkanı olarak benim bir talimat vermem söz konusu değil. Çünkü bizim Belediye Başkanlarımız, liyakatlidir, bilgilidir, birikimlidir. Sorunu görür ve soruna kilitlenir, nasıl çözüleceği konusunda çaba harcar. Ben sadece yangın çıktığı saatten bu yana Belediye Başkanlarımızı arıyorum, durum hakkında bilgi istiyorum. Bu şunu gösteriyor; gerçekten de var olan sistem, siyasal iktidarın merkezden olayı yönetmesini mümkün kılmıyor."

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları