loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: Hepsinin hesabını soracağız

Kılıçdaroğlu: Hepsinin hesabını soracağız
Tarih: 11.02.2012 - 23:47
Kategori: Siyaset

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Belediyesinde teşkilat mensuplarıyla toplantı yaptı.

Toplantıdan sonra belediyenin önünde bekleyen engelli vatandaşla sohbet eden Kılıçdaroğlu, Tepecik Mahallesi'nde 1950'de CHP'ye üye olan yaşlı çiftin evine konuk oldu. Çift, Kılıçdaroğlu'na incir, gözleme ve çay ikram etti.

Daha sonra İncirliova ilçesine giden Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Parkı'nın açılışında yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Fadime Orbay'ın icraatlarını anlatarak, ''Bizim belediye başkanımız belediye başkanı olmanın da ötesinde bir kadın. Bir kente kadın eli değdiyse bilin ki orası güzel olacak. O da çalışıyor'' diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, seçim konuşması yapmaya gelmediğini ama bir konuyu söylemeden de geçemeyeceğini belirterek, şunları söyledi:

''Ülkenin iyi yönetilmediğini unutmayın. Ülke iyi yönetilmiyor. Ülkenin problemleri var. Parlamento kapalı, neredeyse bütün komşularımızla savaş ilan ediliyor. İktidarın parlamentoya bilgi verdiğini duydunuz mu? Muhalefet partilerine iktidarın bilgi verdiğini duydunuz mu? Bunun adı demokrasi ayıbıdır. Önümüzdeki süreç içinde parlamento açıldığında unutmayın bunların hepsinin hesabını soracağız. Sizin için soracağız. Hesap sormak boynumuzun borcu olacak.''

Parkın açılış kurdelesini kesen Kılıçdaroğlu, beraberindeki heyetle İncirliova Sevgi Yolu'nda yürüyerek vatandaşları selamladı. CHP bayraklarıyla süslenen iki deve de yürüyüşe katıldı.

Kılıçdaroğlu, daha sonra, İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay'ı makamında ziyaret etti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları