loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: İktidar CHP'li belediyelere dua etsin, CHP'li belediyeler olmasa Türkiye'de kaos çıkar

Kılıçdaroğlu: İktidar CHP'li belediyelere dua etsin, CHP'li belediyeler olmasa Türkiye'de kaos çıkar
Tarih: 04.03.2021 - 15:53
Kategori: Siyaset

İstanbul'da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy'de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediyesi’nde Kent Müzesi sunumuna katıldı. CHP lideri, sunumun ardından esnafı ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu'na CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin ve Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı eşlik etti.  

Esnafın sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu şunları söyledi:
"Defalarca esnafın sorunlarını dile getirdim. Parti sözcümüz, grup başkanvekillerimiz dile getirdi. Diğer partiler de dile getirdi. Kimsenin hakkını yemek istemem. Muhalefet partileri devamlı esnafın sorunlarını dile getirdi. Ama en ağırlıklı olarak biz getirdik. Bazı toplantıları sadece esnaf için yaptık. Sadece sorunları dile getirmedik, çözümü de önerdik. Bazıları kredi aldı bazıları hiç alamadı. En azından o kredi faizlerinin tamamen silinmesi gerektiğini söyledik. Sosyal güvenlik primlerinin taksitlendirilmesi belli bir zaman dilimine yayılması, faiz alınmaması gibi pek çok şeyi söyledik. Aslında bir kısmı oldu bir kısmı olmadı. Asla umutsuzluğa kapılmayın bir süre sonra Türkiye’nin bütün koşulları değişecektir.

Diğer illerden de benzer şikayetler geliyor. Çözüm üretilmesi lazım. Sosyal devletin kendisini göstermesi lazım. Var olan iktidar oturup kalksın CHP'li belediyelere dua etsin. CHP'li belediyeler olmasa Türkiye'de kaos çıkar. İnsanların evine ekmek götüremediği bir düzen olur mu? 

Biz elimizden gelen bütün yardımları yapmaya çalışıyoruz. İktidar değiliz. Kadıköy Belediyesi'ne de diğer belediyelere de söylüyoruz. Şikayetleri gidermeye çalışıyorlar."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları