loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, Kırklareli'nde muhtarlar ve STK temsilcileriyle bir araya geliyor

Kılıçdaroğlu, Kırklareli'nde muhtarlar ve STK temsilcileriyle bir araya geliyor
Tarih: 14.09.2021 - 13:44
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kırklareli’nde muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelecek.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 16 Eylül Perşembe günü Kırklareli’nde muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve kanaat önderleriyle buluşacak. 
Kılıçdaroğlu’nun Kırklareli programıyla ilgili olarak açıklamada bulunan CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin çeşitli illerinde muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleriyle görüşüyor. Salon toplantısı şeklinde gerçekleşen bu toplantılarda genel başkanımız birebir de toplumun her kesimiyle iletişim kurarak genel ve bölgesel sorunları ilk ağızdan dinliyor" dedi.

"16 Eylül Perşembe günü bu toplantılardan biri de ilimizde gerçekleşecek" diyen Güncer şunları kaydetti:
"Genel Başkanımızın saat 11.00’de Kırklareli Paşa Cafe’de muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleriyle olacak. Ardından saat 15.00’te Lüleburgaz Göç Anıtı açılışını gerçekleştirdikten sonra 15.30’da Lüleburgaz Kadın Akademisi’nde Trakya Bölgesi’nin çeşitli yerlerinden gelen Roman dernek başkanları ve kanaat önderleriyle bir araya gelecek. Daha sonra genel başkanımızın Kırklareli programı tamamlanacak. Kırklareli İl Örgütü olarak ilçe örgütlerimizle muhtarlarımıza, STK temsilcilerimize ve kanaat önderimize davetiyelerini ulaştırıyoruz.”

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları