loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: Memurlarımızı mafyatik işlere zorlamış olan herkesi tehdit ediyorum

Kılıçdaroğlu: Memurlarımızı mafyatik işlere zorlamış olan herkesi tehdit ediyorum
Tarih: 20.10.2021 - 09:27
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bürokratlara yönelik uyarılarını yineledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hukuk dışına çıkan memurlara yönelik uyarıda bulunduğu bir video çekmiş, iktidar cephesinden 'tehdit' açıklaması gelmişti.

Tartışmalar sürerken Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuya illişkin yeni bir açıklama daha yaptı. 

Sosyal medya hesabından grup toplantısındaki konuşmasından bir bölüm paylaşan CHP lideri, "Memurlarımızı mafyatik işlere zorlamış olan herkesi tehdit ediyorum, evet! Hakkı yenmiş memurlara, bu ülkenin “Memur Teomanlarına” ise yeniden sesleniyorum: Az kaldı. Sizin zamanınız geliyor, bu ülkeyi sizler yöneteceksiniz" ifadelerini kullandı.

Kılıçdçaroğlu'nun paylaştığı video şöyle:
"Efendim siz devlet memurlarını tehdit mi ediyorsunuz? Yasal ölçüle içinde çalışan hiç kimseyi tehdit etmek haddim değildir. Kim devletine, milletine hizmet ediyorsa başımın üstünde yeri vardır. Ama mafyatik ilişkilere girenleri tehdit mi ediyorsun, diyorlarsa 'evet onları tehdit ediyorum'. Kimsenin hakkını yedirmeyeceğim. Savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarmış. Bulunmazsanız namertsiniz. Buradan tüm memur arkadaşlarıma, kamu görevlilerine sesleniyorum. Görevinizi ettiğiniz yemin çerçevesinde yapınız. Mafyatik ilişkilere sizi zorlarlarsa bu kardeşinize haber veriniz. Oraya geleceğim ve başlarına çökeceğim."

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları