loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, Özel Taş Okulu'nu ziyaret etti

Kılıçdaroğlu, Özel Taş Okulu'nu ziyaret etti
Tarih: 16.11.2018 - 16:33
Kategori: Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sanatçı Tarık Akan'ın kurucusu olduğu Bakırköy Taş Okulu'nu ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sanatçı Tarık Akan'ın kurucusu olduğu Bakırköy Özel Taş Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Taş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Barış Üregül, Kılıçdaroğlu'na çerçeve içerisinde bulunan Atatürk'ün mendilini gösterdi.

Kılıçdaroğlu, ziyareti sırasında Taş Okulu'nun anı defterine düşüncelerini yazdı. Kılıçdaroğlu'nun kaleme aldığı görüşleri şöyle:

"Tarık Akan'ın bir düşünü burada gerçekleştirdiğini biliyorum. Onun dünyaya bakışı insani ve devrimcidir, devgi doludur. Bu ülkenin çocuklarını eğitmek, onları çağdaş uygarlığa taşımak önemli bir görevdir. Bu vesile ile Tarık Akan'ı şükranla, minnetle anıyor, eğitim kadrosuna başarı saygılar diliyoru, sunuyorum."

Tarık Akan'ın kurucusu olduğu Taş İlkokulu, 1991 yılında eğitim-öğretime başladı. Kesintisiz, zorunlu, temel eğitimle birlikte, Eylül 1998'de ilköğretim niteliği kazandı ve 2. bina oluşturuldu. Özel Taş İlköğretim Okulu 2000-2001 eğitim-öğretim yılında ilk mezunlarını verdi. 2012 yılında çıkan yasayla birlikte anasınıfı, ilkokul ve ortaokul olarak eğitim-öğretim çalışmalarını sürdüren kurum 2017 yılında komplekse eklenen içerisinde bir spor salonu, kütüphane ve anasınıfı derslikleri olan bina ile çalışmalarını sürdürüyor. 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları