loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: Saraydan bir zat gelmiş 'Hatay'a 6 baraj yaptık' demiş, başkana sordum 'baraj yok' dedi

Kılıçdaroğlu: Saraydan bir zat gelmiş 'Hatay'a 6 baraj yaptık' demiş, başkana sordum 'baraj yok' dedi
Tarih: 18.03.2019 - 17:57
Kategori: Gündem

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Hatay'da Uğur Mumcu Meydanı'nda halka bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şöyle:
"Çanakkale Zaferi Milli Kurtuluş Savaşı'nın önsözü gibidir. Bütün şehitlerimizi sevfiyle, rahmetle, dostlukla anarız. Bu ülke için gerekirse seve seve canımızı feda ederiz. 
-Saraydan bir zat gelmiş burada açıklama yapmış, 'Hatay'a 6 baraj yaptık 3'ünü de yapacağız' diye. Sordum başkana 'baraj yok' dedi. Damat '4 gidiş 4 geliş uzaya yol yaptık desek inanırlar' diyor ya...
Hatay'da çiftçi perişan. Gübre, ilaç alacaksınız yüzde 100 zam geldi. Elektriğe zam geldi. Sonra herkesi terörist ilan edeceksiniz. Kinle nefretle yönetemezsiniz. Bir toplumda bir kesim açsa diğer kesimin rahatsız olması lazım. Çocukların yatağa aç girmediği Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz.
-Sadece 2018'de Yunanistan'dan 115 milyon dolarlık pamuk, 13 milyon dolarlık tütün aldık. Amik Ovası sular altında. Memleketi 17 yıldır yönetiyorsun, geliyor buraya 'baraj yaptık' diyorsun. İftirayla, kutuplaştırarak yöneteceklerini sanıyorlar. Buna izin vermeyeceğiz.
-Bu şanlı bayrağın altında hep beraber huzur içinde yaşayalım. 
-İşsiz sayısı 8 milyona yaklaştı. Son 1 yılda 1 milyon 11 bin kişi işsiz kaldı. Saraydakiler işsizliğin, yoksulluğun ne olduğunu biliyorlar mı? Onlar ejder meyveli yemekler, kilosu 4 bin TL'lik çaylarla besleniyorlar. AK Parti'ye oy verenler 'ne istediysen verdim. 17 yılın sonunda ülkeyi nasıl soğan kuyruğuna girecek haline getirdin' diye sormalı. 
-Ülkücü kardeşlerime bir şey sormak isterim. Bir memleketin silah fabrikaları o memleketin onuru, namusudur. Bir iktidar kendi silah fabrikasını, değeri 20 milyar dolarlık olan fabrikanın yüzde 49.9'unu Katar ordusuna pazarlarlarsa ben onlara milliyetçi, ülkücü demem. Kim buna karşıysa başımın üstünde yeri vardır. Ben bunu söyleyince Erdoğan 'Bay Kemal konuşuyor' diyor. Bay Kemal olmak için malı götürmemek, kul hakkı yememek lazım. Bay Kemal olmak çin siyasete girdiği gün malvarlığını açıklamak, çocuğunu bedelli askerliğe göndermemek, beytülmala el uzatmamak lazım. Bay Kemal olmak zordur. Esnafın, çiftçinin, sanayicinin hakkını savunacağım. Beyefendi istediği kadar rahatsız olsun. Bu hakkı bize kültürümüz, inancımız, babalarımız dedelerimiz verdi. biz mazlumun yanındayız, diz çökmeyiz, onurumuzla mücadele ederiz, kimseye eyvallah demeyiz. 
-Lütfü başkanın özelliği kimseyi ötekileştirmemesidir. Hatay bir kültür kentidir. Hatay'da başkanlık yapmak ayrıcalıktır."
 
Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

saffet uçar

Malın birisi baraj yok der, peşinden giden sığır sürüsü de inanır. Baraj lan bu baraj. Salak herifler. Şu internet çağında Hatay'da baraj var mı yok mu bakmasını bilmeyen salak sürüsü.

24.03.2019, 02:52
Fetöcülere ölüm

Cüneyt erdoğan yalnışın var hatayda 22 tane baraj var internete bak araştır bulursun..hatayın denizinde de 15 baraj daha var ama çok gizli yerini sır gibi saklıyorlar denizin altında savaş için hazırlık yapılıyor..barajlarda balıklar işçi olarak çalışıyor..büyük reis tayyip yaptı..gök yüzündede 28 tane hava ile çalışan baraj var onlarda çok gizli..

22.03.2019, 10:05
Cuneyt erdoğan

Allah’ından bulursun inşallah
Hatay’da 6 baraj var
İnanmayan internete girin bakın
Bunlar bu kadar yalancı
Lütfü savaş nasıl Hatay’ın başkansın

19.03.2019, 21:58
Yorum Yap

Facebook Yorumları