loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: Şiddetten, kavgadan arınmış bir toplum inşa edeceğiz

Kılıçdaroğlu: Şiddetten, kavgadan arınmış bir toplum inşa edeceğiz
Tarih: 26.03.2021 - 12:32
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Nilüfer Belediyesi Çamlıca İzzet Sayarel Huzurevi ve kreşi açılışında konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşması şöyle:
"Bize düşen görev daha iyi çalışmaktır. Belediye başkanı arkadaşlarıma söyledim, 'Herkese eşit mesafede olacaksınız, herkesin yardımına koşacaksınız' dedim. Her kuruşun hesabını vereceksiniz, dedim. Yeni bir siyaset anlayışını Türkiye'ye getirmek istiyoruz. Kavgadan değil huzurdan yana. Öfekden değil dinç olmaktan yana yapacağız bu mücadeledeyi. 

Yaşlılar varsa evde bakılamıyorsa böyle huzurevleri olacak. İnsanlar kentin olanaklarından yararlanacaklar. 

Özellikle yoksul mahallelerden başlayarak hizmet götüreceksiniz, dedim belediye başkanlarımıza. Biz birlikten, beraberlikten yanayız. Biz halkın partisiyiz. Biz halktan yana projeler hayata geçen partiyiz. Biz Mustafa Kemal ve arkadaşlarının savaş meydanlarında kurduğu gelenekten geliyoruz. Biz Kuvayı Milliyeyiz. 

Bu coğrafyada herkesin kimliğine, inancına, yaşamına saygı duyuyoruz. Biz insanların sorunlarıyla ilgileneceğiz. Şiddetten, kavgadan arınmış bir toplum inşa edeceğiz.

Önümüzdeki seçimlerin kaderini 6 milyon 300 bin genç belirleyecek. Onlar özgürlük, demokrasi, iş, aş istiyorlar. Biz onların yolunu açacağız. Onlar bizim gurur kaynağımız olacak. Gençlere inanıyoruz, Türkiye'nin kaderini değiştireceksiniz.

Devlet kin ve öfkeyle yönetilmez. Biz gerçek anlamda huzuru getireceğiz. Bize oy vermeyenler de huzur içinde yaşayacak."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları