loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: Son günlerde büyük bir panik yaşıyorlar

Kılıçdaroğlu: Son günlerde büyük bir panik yaşıyorlar
Tarih: 27.03.2019 - 13:33
Kategori: Gündem

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Esenyurt'ta halka hitap etti.

Kılıçdaroğlu'nun konuşması şöyle:
"Son günlerde büyük bir panik yaşıyorlar. Büyük ayrımcılık yapıyorlar. Bu ülkede birlik olacağız, bu ülkede huzur içinde olacağız, herkesin işi, aşı olacak.
Esenyurt'ta işsizliğin olduğunu, çocukların yatağa aç girdiğini biliyorum. Bütün bunları çözeceğiz. Birlikte mücadele edeceğiz. Bizim mücadelemiz hak mücadelesi. Hiçkimseyi kimliğinden, inancından, yaşam tarzından ötürü ayırmayacağız. Onlar bizi ayrıştırmak istiyorlar, her türlü iftirayı atıyorlar. Ne derlerse desinler inanmayın. Ne diyecekler, 'işsizliği bitirdik' desler, yok. 'Yoksulluk yok' deseler o da yok. Neresinden tutsalar yama tutmuyor. Kendilerinden olmayanları teröristlikle suçluyorlar. Hal esnafı, şu partiye, bu partiye oy veren terörist. Sanki hiçbir günahı, kusuru yok.17 yıldır sen yönetiyorsun. Getirdin milletin soğan kuyruğuna soktun. 
Hepinizin huzurunda başkandan (Kemal Deniz Bozkurt) 3 şey bekliyorum. Belediye başkanlığı koltuğuna oturduğunda asgari ücret belediyede 2200 TL olacak. Kimsenin işiyle, aşıyla uğraşmayız. Başkan olduğunda hiçbir işçinin işine son vermeyecek. Belediye başkanı olduktan sonra bütün Esenyurt'u kucaklayacak. Herkese eşit hizmet götürecek. Bir mahalle yoksulsa oraya daha fazla hizmet götürecek. 
Ekrem İmamoğlu  da herkesi kucaklayacak, İstanbul'u dünya kenti haline getirecek."
 
Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları