loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, Tekirdağ Spora başarılar diledi

Kılıçdaroğlu, Tekirdağ Spora başarılar diledi
Tarih: 06.04.2015 - 21:27
Kategori: Siyaset

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Tekirdağ Spor’a yükseldiği 3. Lig’de de başarılar diledi.

Tekirdağ Spor ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti, 3.lige yükseldi, Genel Başkan Kılıçdaroğlu Kulüp Başkanı Aydoğdu, Teknik Direktör Saygılı, Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak ve Tekirdağ Spor ile Tekirdağlıları kutladı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Bölgesel Amatör ligin bitimine 1 hafta kala Kocaelispor ile karşılaşan ve maçı kazanarak şampiyonluğunu ilan eden Tekirdağ Spor’un 3’ncü lige yükselmesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kılıçdaroğlu mesajında, “Tüm amatör lig takımları gibi çok güç koşullarda mücadele eden ve buna rağmen liginin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek 3. Lige yükselen Tekirdağspor’un Kulüp Başkanı Mustafa Aydoğdu, Teknik Direktörü Kaya Tevfik Saygılı ve tüm olanaklarını seferber ederek Tekirdağ Spor’u destekleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Tekirdağ Spor’un futbolcularını, teknik ve idari kadrosu ile yaz kış yağmur çamur demeden takımlarını destekleyen Tekirdağspor taraftarlarıyla tüm Tekirdağlıları kutluyorum” dedi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Tekirdağ Spor’a yükseldiği 3. Lig’de de başarılar diledi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları