loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: Türkiye sorunlar yumağı halinde, bu buhrandan Türkiye'yi çıkarma görevi CHP'nindir

Kılıçdaroğlu: Türkiye sorunlar yumağı halinde, bu buhrandan Türkiye'yi çıkarma görevi CHP'nindir
Tarih: 13.03.2021 - 10:00
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de Karşıyaka/Örnekköy Kentsel Dönüşüm ve Temel Atma Töreni'nde konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşması şöyle:
"-Türkiye'nin pek çok sorunu var. İşçinin, emeklinin, esnafın, apartman görevlisinin sorunu var. Türkiye sorunlar yumağı halinde. Bu buhrandan Türkiye'yi çıkarma görevi bizimdir, CHP'nindir. Hepimizin geleceğini şekillendirecek parti CHP'dir. Hiçkimseyi yaşam tarzından, inancından ötürü ötekileştirmeyiyoruz, herkesi kucaklıyoruz. Sorunların çözüme talibiz. Herkesin işi herkesin aşı olmalı. 

-Martın sonu bahar olacak demiştik. Martın sonunu bahar yaptık. Şimdi 2. büyük adımımız var. 2. adımı dostlarımızla atacağız. Bu güzel ülkeye demokrasiyi, özgürlüğü, hakkı, hukuku, adaleti, toplumsal cinsiyet eşitliğini getireceğiz. Kadına şiddete son verdireceğiz. Herkesin özgürce yaşamasını sağlayacağız.

-Yerel yönetimler olağanüstü çalışıyorlar. Her bir başkanımız çalışıyor. CHP'ye oy vermeyin, gelirseniz mağdur olursunuz, dediler. Belediye başkanlarımız bütün engellemelere rağmen tarih yazmaya devam ediyorlar. Bütün başkanlarımızla gurur duyuyoruz.

-Kentsel dönüşüm göreceksiniz ama insanların yerlerinden sürüldüklerini görmeyeceksiniz. Güvenceyi sağlayan belediyeyi göreceksiniz. Vatandaşla müteahhit asla karşı karşıya gelmeyecek. Ana unsur belediye olacak. Biz CHP'yiz. Biz insan odaklı çalışırız. İnsanları kimliklerinden, inançlarından ötürü ötekileştirmeyiz. Bütün insanların başımızın üstünde yeri var. 

-Hizmeti ayağanıza getiren, yaşanabilir kentler oluşturan belediye başkanlarımıza teşekkür ederiz. Kentler engelliler için de yaşanabilir olmalıdır. Belediye başkanlarımız bu konuya da dikkat ediyorlar. Kentlerde bizim dışımızda da canlılar var. Onların da bizlerle yaşamaya hakları var. Canlılara saygı göstermeliyiz. 

-Ne zaman seçim olursa olsun önümüze sandık geldiğinde bütün bu hizmetleri Türkiye'nin her yerine götürmek için destek istiyoruz. Her evde bereket, her evde huzur olacak.

-Bir ekonomik paket açıkladılar işsizlikle ilgili tek cümle yok. 

-Bize güvenin, biz Türkiye'yi değiştireceğiz. Türkiye'ye huzur getireceğiz. Herkesin asgari bir güvencesi olacak."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları