loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz

Kılıçdaroğlu: Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz
Tarih: 13.03.2019 - 18:48
Kategori: Gündem

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Büyükçekmekece'de Roman vatandaşlar için düzenlenen tapu dağıtım ve yapımı tamamlanmış 22 tesisin açılış töreninde konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşması şöyle:

"Bir şeyden emin olmanızı istiyoruz. Bizim varlık nedenimiz size hizmet etmektir. Size hizmet için siyaset yapıyoruz. İnşallah sizlerin desteğiyle Ekrem İmamoğlu başkan olduğunda sevginin, hizmetin, insana saygının ne olduğunu, çocuklara nasıl değer verildiğini göreceksiniz. 

Her kuruşun hesabını İstanbullulara vereceğiz. Demokrasiyi güçlendirdiğimiz andan itibaren bütün dünya baskılara rağmen halkın yeni belediye başkanları seçtiğini görecekler. İstanbul'un, Ankara'nın, Aydın'ın, Balıkesir'in ve Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz. Beraber ve huzur içinde yaşamak için... Hakkı, hukuku, adaleti gerçekleştirmek için sandığa gidip oy kullanacaksınız. Elinizi vicdanınıza koyacaksınız. 17 yılda memleketi ne hale getirdiler ona bakacaksınız. Sonra gidip İstanbul'da CHP ve İYİ Partili başkan adaylarına, büyükşehirde Ekrem İmamoğlu'na oyunuzu vereceksiniz."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları