loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu ve CHP'li vekiller broşürlerle hedef haline getiriliyor

Kılıçdaroğlu ve CHP'li vekiller broşürlerle hedef haline getiriliyor
Tarih: 16.06.2016 - 13:05
Kategori: Gündem

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun cezaevlerindeki hasta mahkumları ziyaret ettiklerini açıklamasının ardından, Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da bilboardlarda hedef gösterilmişti. Kılıçdaroğlu ve CHP'li vekiller şimdi de broşürlerle hedef haline getiriliyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cezaevlerindeki hasta mahkumları ziyaret ettiklerini açıklamasının ardından, Ankara'da bilboardlarda hedef gösterilmişti. Kılıçdaroğlu ve CHP'li vekiller şimdi de broşürlerle hedef haline getiriliyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz haftalarda Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına katılmış, programda "Biz hapiste hasta yatan PKK’lıya da gittik, DHKP-C’liye de, İslami kesimden mahkumlara da gittik" demişti. Meclis'te bütün partilerin katılımıyla oluşturulan cezaevi komisyonları aracılığıyla hasta mahkumları ve cezaevleri ziyaretler yapılmasına rağmen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu AKP'lilerce hedef haline getirilmişti.

Şimdi de Ankara'da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'li vekilleri hedef alan broşürler dağıtılıyor. Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından hazırlandığı iddia edilen broşürlerde '2014-2015-2016 yıllarında 164 kez PKK ve DHKP-C'li teröristleri ziyaret eden CHP'yi kınıyoruz' ifadeleri yer alıyor. 

Bir diğer broşürde ise, CHP'li 23 vekilin ismi, karşısında cezaevinde ziyaret edilen hasta mahkumların sayısıyla birlikte verilerek vekiller hedef haline getiriliyor. 

Kılıçdaroğlu ve CHP'li vekiller sosyal medyada 'terör destekçisi' olarak hedef gösterilirken, geçtiğimiz günlerde AKP'li Mehmet Metiner de hasta mahkumların ziyaretiyle ilgili Meclis Genel Kurulu'nda söz alarak, Cezaevi Komisyonu Başkanı olduğunu hatırlatıp, 'Cezaevlerini dolaşırken pek çok insanla, örgütüne bakmaksızın, görüşmeler yapıyoruz, özellikle de hasta tutuklu ve hükümlülerle her bir partiye mensup milletvekilleri olarak görüşmeler yapıyoruz" açıklamasında bulunmuştu.

Kılıçdaroğlu ve CHP'li vekiller broşürlerle <a title=hedef haline getiriliyor">

Kılıçdaroğlu ve CHP'li vekiller broşürlerle <a title=hedef haline getiriliyor">

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları