loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu 'Kastamonu Günleri'nde

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu 'Kastamonu Günleri'nde
Tarih: 19.09.2019 - 09:50
Kategori: Gündem

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 13. Kastamonu Tanıtım Günlerine katılacak.

Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) Maltepe etkinlik alanında bugün (19 Eylül 2019) 13. Kastamonu Tanıtım Günleri düzenliyor. 

13. Kastamonu Tanıtım Günlerinin resmi açılışı saat 15.00’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katımı ile yapılacak.

KAS-DER'in düzenlediği 13.Kastamonu Tanıtım Günleri 18 Eylül Çarşamba 10.00’dan 22 Eylül Pazar saat 22.00’a kadar Maltepe İBB etkinlik alanında devam edecek.

Birçok medeniyete ev sahipliği yapan ve 7 bin yıllık tarihi geçmişi bulunan inanç turizm merkezlerinden biri olan Kastamonu'nun tanıtımına katkı sağlayan KAS-DER'in düzenlediği 13. Kastamonu Tanıtım Günlerinde Kastamonu'dan gelen yöresel lezzetlere ve doğal ürünlerine ulaşılabilecek. Kastamonu Valiliği ve tüm belediye başkanlıklarının standlarında Kastamonu'nun tarihi turistik yerleri tanıtılacak.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları