loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu bir araya geldi

Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu bir araya geldi
Tarih: 26.11.2018 - 15:27
Kategori: Gündem

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi Genel Merkezi'nde bir araya gelerek yerel seçimlere yönelik bir görüşme gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'nun Saadet Partisi Genel Merkezi'ndeki görüşmesi gerçekleşti. Kılıçdaroğlu'na Saadet Partisi ziyaretinde CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Oğuz Kaan Salıcı eşlik etti. 

Görüşme sonrası Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu ortak açıklama yaptı. 

Kılıçdaroğlu, "Son derece verimli bir toplantı gerçeleştirdik. Türkiye'nin sorunlarını, ekonomiden dış politikaya olabildiğince ayrıntılı değerlendirdik. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Genel başkana ve arkadaşlarına teşekkür ediyoruz" dedi.

Karamollaoğlu ise şunları söyledi:

"Sayın Kılıçdaroğlu'nun ziyaretine teşekkür ediyoruz. Seçime gidiyoruz, atmosferi enine boyuna değerlendirmek önemli bir hadise. Ümidimiz bir gerginlik olmasın. Her siyasi parti farklı görüşlere sahiptir. Bu zenginlik olmalı, kamplaşma vesilesi olmamalı. Genel bir ittifak söz konusu değil. Seçim bölgelerinde seçime girme gayretinde bulunacağız. Anadolu'nun çeşitli yerlerinde dirsek teması yapılabileceğini ifade etmiştik önceden, bu düşüncede kararlıyız. Bu seçimler milletimiz için inşallah hayırlı olur diyoruz. 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları