loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, Yavuz Karan'ın cenazesine katılacak

Kılıçdaroğlu, Yavuz Karan'ın cenazesine katılacak
Tarih: 05.03.2018 - 19:45
Kategori: Yaşam

CHP Parti Meclisi üyesi Yavuz Karan'ın 6 Mart'ta Trabzon'da yapılacak cenaze törenine haftalık grup toplantısını iptal eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

Trabzon'da geçirdiği kalp krizi nedeniyle 51 yaşında hayatını kaybeden Trabzon'un sevilen siması CHP PM üyesi ve eski il başkanı Yavuz Karan'ın cenaze programı;

6 Mart Salı günü (yarın) saat 10:30'da İskenderpaşa Cami önünde düzenlenecek törenin ardından Akçaabat'ta Kavaklı Rahman Camii'nde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazı ile Akçaabat'ta son yolculuğa uğurlanacak.

Haftalık grup toplantısını iptal eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Yavuz Karan'ın cenaze törenine katılacak. Havayoluyla Trabzon'a gelecek olan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 11.30'da Trabzon Havalimanı'nda olacak ve Akçaabat'taki cenaze törenine katılacak.

www.istanbulgercegi.com ailesi olarak Yavuz Karan'a Allahtan Rahmet, ailesine, dostlarına ve sevelerine baş sağlığı diliyoruz...

Yavuz Karan Kimdir?

11 Şubat 1967 Trabzon Akçaabat ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Trabzon'da tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İş İdaresi Bölümü'nden mezun oldu. 1994 yılında kurduğu şirketle deniz taşımacılığı, gemi acenteliği ve gümrükleme işleriyle uğraştı. 1989-1994 yılları arası SHP Akçaabat Gençlik Kolları Başkanlığı, 1994-1999 yılları arası CHP Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığı, 2005-2006 yılları arası CHP Akçaabat ilçe başkanlığı, İl yönetim kurulu üyeliği, 2010-2014 yılları arası Trabzon İl başkanlığı yaptı. 2015 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde milletvekili adayı olan Karan, amatör spor kulüplerinde aralıksız 14 yıl spor idareciliği görevlerinde bulundu. Karan, evli ve iki çocuk babasıydı.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları