loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'dan KAS-DER Genel Merkezine ziyaret

Kılıçdaroğlu'dan KAS-DER Genel Merkezine ziyaret
Tarih: 27.06.2022 - 00:50
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'un Beykoz ilçesinde bulunan Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER)'in Genel Merkezini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu, 2014 yılından itibaren partisinin oy alamadığı iller ile özel bir çalışma yapıyor. Bu çalışma kapsamında defalarca Kastamonulularla CHP genel merkezinde İstanbul'da ve Kastamonu'da bir araya geldi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na KAS-DER ziyaretinde MYK üyesi ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, İstanbul Milletvekili Akif Hamzacebi, PM Üyesi Sevgi Kılıç, Deniz Demir, Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve www.istanbulgercegi.com Genel yayın Yönetmeni İmam Bakır Üküş eşlik etti.

Görüşmeye KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen evsahipliği yaptı. 37 ilçe şube başkanı, MYK Üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları, Yalova, Ankara, Trakya, Kastamonu il başkanları, yöneticileri, Kastamonu Federasyonu yöneticileri, Kastamonulu iş kadınları hazır bulundu.

KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen Derneklerinin faaliyetleri hakkında bilgi verdiği bir konuşma yaptı;

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu samimi bir ortamda Kastamonuluların sorunlarını dinledi sorularına cevap verdi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları