loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'na yumurtalı saldırıya ilişkin 1 gözaltı

Kılıçdaroğlu'na yumurtalı saldırıya ilişkin 1 gözaltı
Tarih: 08.09.2019 - 09:55
Kategori: Gündem

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını yaptığı sahneye doğru yumurta atan bir kişi gözaltına alındı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Aydın'da büyükşehir ve ilçe belediyelerini ziyaret etti, ziyaretler sonrasında ise belediye önünde toplanan yurttaşlara seslendi.

CHP'lideri Kılıçdaroğlu, son durak olarak Kuşadası Belediyesi ziyaretinin ardından belediye önünde toplanan yurttaşlara hitap ettiği sırada yumurtalı saldırıya uğramıştı. 
 
Saldırı sonrası Kılıçdaroğlu, "Bu ülkenin insanını seviyorum ve güveniyorum. Adalet duygusuna güveniyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi baskıyı kurarlarsa kursunlar bu kardeşiniz Türkiye’nin çağdaş uygarlığı için, demokrasisi, cumhuriyeti, bayrağı ve vatanı için ne gerekiyorsa yapacağım." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını yaptığı sahneye doğru yumurta atan bir kişi gözaltına alındı.

'KİMSE BENİ YOLUMDAN GERİ DÖNDÜREMEZ'

Yumurta, Kılıçdaroğlu'nun yaklaşık 1,5 metre önüne düşerken korumalar da CHP Genel Başkanı'nı koruma altına aldı. Daha sonra konuşmasına devam eden Kılıçdaroğlu, "Hiç endişe etmeyin ne olursa olsun tek güvencem sizlersiniz. Bu ülkenin insanını seviyorum ve güveniyorum. Adalet duygusuna güveniyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi baskıyı kurarlarsa kursunlar bu kardeşiniz Türkiye’nin çağdaş uygarlığı için, demokrasisi, cumhuriyeti, bayrağı ve vatanı için ne gerekiyorsa yapacağım." dedi.

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları