loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan 'Adalet Mitingi' paylaşımı: Adalet Yürüyüşü Ankara'da başladı ama İstanbul'da bitmedi

Kılıçdaroğlu'ndan 'Adalet Mitingi' paylaşımı: Adalet Yürüyüşü Ankara'da başladı ama İstanbul'da bitmedi
Tarih: 10.07.2021 - 08:57
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2017'de gerçekleştirdiği Adalet Yürüyüşü'nün Maltepe'de mitingle sona erdiği 9 Temmuz'un yıl dönümünde sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Enis Berberoğlu'nun MİT TIR'ları davasından yargılanıp 25 yıl ceza alarak hapse atılmasının ardından, 15 Haziran 2017'de binlerce yurttaşın da adalet talebini dile getirdiği Adalet Yürüyüşü'nü Ankara Güvenpark'tan başlatmıştı. CHP lideri, yürüyüş  öncesi yaptığı açıklamada, "Bir dikta yönetimiyle karşı karşıyayız. Adaletin olmadığı bir ülkede yaşamak istemiyoruz. Her özgür ve uygar ülke gibi kendi ülkemizde barış içinde yaşamak istiyoruz. Bıçak kemiğe dayandı artık. Yeter diyoruz. Bu ülkeye adalet ya gelecek, ya gelecek. Bu ülkenin geleceği için hep beraber mücadele etmek zorundayız" demişti.

25 gün süren ve 430 km yol katedilen yürüyüş İstanbul'da Maltepe Miting Alanı'nda bir mitingle son bulmuştu. Kılıçdaroğlu yürüyüşün sona erdiği günün yıl dönümünde sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

CHP lideri, "4 yıl önce bugün İstanbul’da, milyonlarla Adalet Mitingi’nde buluştuk. Adalet Yürüyüşü Ankara’da başladı ama İstanbul’da bitmedi" dedi.

Kılıçdaroğlu, "Ne zaman ki bu iktidarı tarihin tozlu sayfalarına atıp, adalet reformlarımıza başlayacağız, o gün bu kutlu yürüyüş, tatlı bir yorgunlukla son bulacak" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları