loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan Aslı Özkısırlar açıklaması: Türkiye bu zulmü haketmiyor

Kılıçdaroğlu'ndan Aslı Özkısırlar açıklaması: Türkiye bu zulmü haketmiyor
Tarih: 03.04.2021 - 08:36
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de 25 gün boyunca boş yatak bulamaması sonucu yaşamını yitiren Aslı Özkısırlar hakkında açıklama yaptı.

İzmir'de takı satarak geçimini sağlayan ve sosyal medya hesabından bir tür romatizmal rahatsızlık olan relapsing polikondrit ve Cogan sendromu hastalığına yakalandığını duyuran 41 yaşındaki Aslı Özkısırlar yaşamını yitirdi. Özkısırlar Kokluca Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğrlanırken, talihsiz kadının ailesi ise kızlarının yer olmadığı için hastaneye zamanında yatırılamadığından yaşamını yitirdiğini belirtti. 

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir video paylaşım yaparak şunları söyledi: 

 Bugün gerçekten de çok öfkeliyim. Hastanelerde boş yatak yok diye gencecik bir kadın hayatını kaybetti. Bazen soruyorlar Cumhuriyet Halk Partisi ne yapıyor? diye. Adana’yı düşünün. Büyükşehir Belediye Başkanımız bir sahra hastanesi kurdu pandemi dolasıyla.

 Önce dalga geçtiler, sonra eleştirdiler, sonra gelip mühürlediler. Hastayı boş yatak yok diye ölüme gönderenlerle hastaneyi mühürleyenler aynı insanlar. Aynı kafa, aynı zihniyet. Türkiye bu zulmü kabul etmiyor, bu zulmü hak etmiyor."

 

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları