loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan Bülent Ecevit mesajı

Kılıçdaroğlu'ndan Bülent Ecevit mesajı
Tarih: 05.11.2018 - 12:48
Kategori: Gündem

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Eski Genel Başkanlarından Bülent Ecevit’in ölümünün 12. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

CHP eski Genel Başkanlarından Bülent Ecevit’in ölümünün 12. yıldönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımlayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bülent Ecevit'le ilgili olarak "Emekten ve emekçiden yana tutumuyla, Türkiye’deki üçüncü büyük devrime imza atarak, sosyal demokrasi devrimini de gerçekleştiren Ecevit siyasi tarihimizde silinmez bir yer almıştır" dedi. 

Bülent Ecevit',n siyasete kazandırdığı üslup ve ahlak bakımından da saygıyla hatırlandığını belirten Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bülent Ecevit'in ölümünün 12. yıl dönümü mesajı şöyle:

"Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı, Başbakanımız Sayın Bülent Ecevit dürüstlüğü, nezaketi, ilkeli siyaset anlayışı ile herkese örnek olması gereken bir isimdir.

 Bülent Ecevit demek halkın umudu demektir. Bu umut halkımızın yoğun sevgisi ile büyümüş, bağımsızlığımızı koruyan bir kalkan, Kıbrıs’ın Beşparmak Dağları’na damgasını vuran kurtuluş müjdesi olmuştur. Tarihimizin en zor zamanlarında dirayetli tutumu, yüksek cesareti ve olgunluğu ile verdiği kararlar devlet adamı niteliğinin somut simgeleridir.

 Bülent Ecevit siyasete kazandırdığı üslup ve ahlak bakımından da saygıyla hatırlanmaktadır. Uzun yıllar süren hizmet dönemi sırasında hiçbir usulsüzlüğe, yolsuzluğa bulaşmamış, milletimizin kendisine emanet ettiği her kuruşu korumuş, yetim hakkının yenilmesine asla müsaade etmemiştir. Emekten ve emekçiden yana tutumuyla, Türkiye’deki üçüncü büyük devrime imza atarak, sosyal demokrasi devrimini de gerçekleştiren Ecevit siyasi tarihimizde silinmez bir yer almıştır.

 Bu duygu ve düşüncelerle şair, yazar, düşünce insanı ve Genel Başkanımız Sayın Bülent Ecevit’i vefatının yıl dönümünde rahmetle anıyor, güzel ülkemize kazandırdığı her şey için şükranlarımı sunuyorum.”


 

 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları