loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan bürokratlara yeni çağrı: Kararlar alırken, düsturunuz sadece milletimizin refahı olsun

Kılıçdaroğlu'ndan bürokratlara yeni çağrı: Kararlar alırken, düsturunuz sadece milletimizin refahı olsun
Tarih: 21.10.2021 - 11:24
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bürokratlara yönelik bir çağrıda daha bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı video ile bürokratlara, "Açıkça söylüyorum; vazife namına mafyatik düzene hizmet edemezsiniz. Kanun dışı işleri emir olarak telaki edemezsiniz. Siz Erdoğan ailesinin değil, bu devletin şerefli memurlarsınız" demiş, "18 Ekim Pazartesi itibariyle bu düzenin illegal isteklerine verdiğiniz tüm desteğin sorumluluğu size de ait olmaya başlayacaktır. 'Emir almıştım' diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız. Size kanun dışı her ne yaptırılıyorsa Pazartesi itibariyle durun. Bu illegal paralel sistemlerden elinizi eteğinizi çekin" uyarısında bulunmuştu.

Kılıçdaroğlu'nun çağrısı iktidar tarafından 'tehdit' olarak yorumlanmış, CHP lideri, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım daha yaparak, "Memurlarımızı mafyatik işlere zorlamış olan herkesi tehdit ediyorum, evet! Hakkı yenmiş memurlara, bu ülkenin “Memur Teomanlarına” ise yeniden sesleniyorum: Az kaldı. Sizin zamanınız geliyor, bu ülkeyi sizler yöneteceksiniz" demişti.

Kılıçdaroğlu bürokratlara yönelik çağrısını bugün de yineledi.

CHP lideri Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu:
"Sayın Bürokratlar, bugün kararlar alırken, düsturunuz sadece milletimizin refahı olsun. Siz bu milletin onurlu evlatlarısınız, bunu hiç unutmayın."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları