loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet davası kararına ilişkin ilk açıklama

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet davası kararına ilişkin ilk açıklama
Tarih: 29.07.2017 - 11:28
Kategori: Gündem

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ''Tahliye olan 7 gazeteci ve sevenleri adına mutluluk duyuyor, adalet bekleyen diğer gazetecilerin de bir an önce özgür kalmasını diliyorum'' dedi.

Cumhuriyet Gazetesi yazar ve yöneticilerine yönelik açılan davada ara karar açıklandı. Mahkeme, Kadri Gürsel, Akın Atalay, Ahmet Şık, Murat Sabuncu ve Ahmet Kemal Aydoğdu'nun tutukluluğunun devamına, Bülent Utku, Mustafa Kemal Güngör, Musa Kart, Güray Öz, Turhan Günay, Önder Çelik ve Hakan Kara'nın ise tahliyesine karar verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet gazetesi davasında yargılanan gazeteciler hakkında verilen ara karar ile ilgili değerlendirmede bulundu. Kılıçdaroğlu, tahliye kararı verilen gazeteciler adına mutluluk duyduğunu belirterek, tutukluluğunun devamına karar verilen gazetecilerin de bir an önce özgür kalmasını dilediğini söyledi.

CHP lideri, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Tahliye olan 7 gazeteci ve sevenleri adına mutluluk duyuyor, adalet bekleyen diğer gazetecilerin de bir an önce özgür kalmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları