loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan dokunulmazlığının kaldırılması için gönderilen fezlekeye 'Hodri meydan'

Kılıçdaroğlu'ndan dokunulmazlığının kaldırılması için gönderilen fezlekeye 'Hodri meydan'
Tarih: 14.04.2021 - 22:06
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında olduğu 8 CHP Milletvekili hakkında dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin fezleke düzenlendi. Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından ''Hodri meydan'' dedi.

Meclis Başkanlığı'na 8'i CHP, 2'si HDP'li olmak üzere 10 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılması için fezleke sunuldu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 8 CHP'li milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin fezleke Meclis Başkanlığı'na geldi. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından hakkında gönderilen fezleke için ''Hodri meydan'' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamasında; "Ülke alev alen hasta, hastanelerde yer yok.128 Milyar Doların nereye gittiği belli değil. Gece yarısı muhalefet partisnin ofislerini basıyorlar vinçlerle. E gündemi değiştirmek gerekiyor. Algıcıların algıları tutmuyor. Şimdi ne yapıyorlar fezleke düzenliyorlar; Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığını kaldıracağız diye. Ya önemli olan Kılıçdaroğlu değil önemli olan ülke. Kılıçdaroğlu fanidir. Ne yaparsanız yapın, ne söylerseniz söyleyin yiğide savaş bayramdır. 'Hodri Meydan' dedi.

 

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları