loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan emekli amiralleri ve ailelerini 'Aralarında CHP üyesi olanlar var' sözleriyle hedef alan Erdoğan'a yanıt: Şu zekaya bak!

Kılıçdaroğlu'ndan emekli amiralleri ve ailelerini 'Aralarında CHP üyesi olanlar var' sözleriyle hedef alan Erdoğan'a yanıt: Şu zekaya bak!
Tarih: 07.04.2021 - 16:32
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Montrö bildirisine imza atan emekli amiraller ve yakınları arasında CHP üyelerinin bulunduğunu söyleyerek emekli amiraller ve ailelerini hedef göstermesine ilişkin açıklama yaptı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Montrö Sözleşmesi ve tarikat evinde görüntülenen sarıklı amiralle ilgili 104 emekli amiralin yayınladığı bildiriye ilişkin dün yaptığı açıkalmada "104 kişinin içerisinde bizzat CHP'nin üyesi olan kendisi karısı yeğeni, oğlu, şusu busu olanlar var" demişti .Erdoğan, bugün yaptığı konuşmada da emekli amiralleri darbesi olmakla suçlayarak, "Emekli amirallerin merkezinde CHP'nin kendisi vardır" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamasına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi.

Sosyal medya hesabından 'Seni gidi algıcı seni' notuyla yayınladığı bir videoyla Erdoğan'a seslenen CHP lideri, "Neymiş efendim, bazı imzacı emekli amirallerin eşleri, gelinleri, damatları, görümceleri Cumhuriyet Halk Partiliymiş. Şu zekaya bak Allah aşkına. Bu aklı size kim veriyor?" diye sordu.

Gülen cemaatinin 15 Temmuz'daki darbe girişiminde rol alan ve tutuklu bulunan Mehmet Dişli’nin kardeşi Şaban Dişli'nin Lahey Büyükelçiliği'ne atanmasına gönderme yapan Kılıçdaroğlu, "Eğer sen, darbeci akrabası arıyorsan, ben sana söyleyeyim. 251 kişinin katili olan darbecinin kardeşini büyükelçi tayin etmedin mi? Siz şehitlere bile saygı duymuyorsunuz. İstiyorsan, gel şehit ailelerine bir soralım bakalım, ne diyecekler?" şeklinde konuştu.

 

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları