loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 15 Temmuz cevabı; 'Bu millet sen ve sülalen saraylarda yaşayasınız diye sokaklarda kan dökmeyecek'

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 15 Temmuz cevabı; 'Bu millet sen ve sülalen saraylarda yaşayasınız diye sokaklarda kan dökmeyecek'
Tarih: 05.01.2022 - 00:19
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın 15 Temmuz benzetmesine cevap geldi; Bugün resmen iç savaş naraları atmaya başladın. Bu millet bunları yemez! Bu millet sen ve sülalen saraylarda yaşayasınız diye sokaklarda kan dökmeyecek.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı partisinin genel merkezinde il başkanları toplantısında yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve Millet İttifakını hedefe almıştı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Türk siyasetinin gözünü ve kalbini kin bürümüş bu kifayetsiz muhterisler tarafından lekelenmesine izin vermeyeceğiz. Bunların ahlaksızlığına, ahlak dışı, edep dışı bu ağızlarına bu ülkeyi terk etmeyeceğiz. Muhalefet ne yaparsa yapsın biz son 20 yılda olduğu gibi bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Utanmadan, sıkılmadan sokaklara döküleceklermiş, meydanlara döküleceklermiş. Siz 15 Temmuz'u görmediniz mi? Nereye dökülürseniz, dökülün, 15 Temmuz'da sokağa dökülenlere bu millet nasıl dersini verdiyse siz de dökülün, siz de aynı dersi evvelallah alırsınız. Biz de Cumhur İttifak'ı olarak hepinizi önümüze katarız ve gideceğiniz yere kadar kovalarız." demişti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan cevap geçikmedi. Kılıçdaroğlu www.istanbulgercegi.com'a konu hakkında yaptığı açıklamada:

"Ey Saraydaki Şahıs, oy oranlarını gördükçe dilinin söylediğini kulakların duymaz oldu. Bugün resmen iç savaş naraları atmaya başladın. Bu millet bunları yemez! Bu millet sen ve sülalen saraylarda yaşayasınız diye sokaklarda kan dökmeyecek.

Seni ve beslemelerini seçimle göndereceğiz. Sarayını da öğrencilerin hizmetine vermeden önce; üç ay boyunca her gün 10.00-20.00 saatleri arasında halkımızın ziyaretine açacağız. Çoluk çocuk, anne baba, herkes senin nasıl bir şaşaa içinde yaşadığını görecek." dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları