loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çağrı; İsrail’in yaptığı katliamdır, BM’yi daha etkin olmaya zorlayacak girişimleri derhal başlat!

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çağrı; İsrail’in yaptığı katliamdır, BM’yi daha etkin olmaya zorlayacak girişimleri derhal başlat!
Tarih: 10.05.2021 - 22:09
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dışarda İsrail ve içerde esnaflara yönelik bir dizi çağrıda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a İsral'in Filistin halkına karşı saldırlarına daha etkin olması konusunda çağrı yaptı. Kılıçdaroğlu; "İsrail’in yaptığı katliamdır. Erdoğan’a açık çağrı yapıyorum; BM’yi daha etkin olmaya zorlayacak girişimleri derhal başlat!" dedi.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a 17 günlük Tam Kapanma döneminin Ramazan Bayramına denk gelmesi nedeniyle esnaf ve vatandaşların acil bayram ihtiyaçarı nedeniyle kontrollü açılma çağrısında bulundu. Kılıçdaroğlu; "Maalesef esnafımızın durumu içinden çıkılmaz hale geldi. “Açlık ile tokluğun arası bir dilim ekmek” demiştim geçenlerde. Yarım dilime döndü maalesef...

İktidara çağrım var. Aşağıdaki sektörler için, bayram öncesi 2 günü, kontrollü açalım. Çok, çok zordalar...

- Kırtasiyeci
- Kuaför ve Berber
- Çiçekçi
- Tuhafiye, Konfeksiyon, Manifaturacı
- Ayakkabıcı
- Züccaciye, Hediyelik Eşya, Oyuncakçı
- Şekerci" dedi.

Kaynak : istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları