loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Kendi gerçeküstü dünyasında rekor üstüne rekorlar kıradursun, biz halkımızın derdine koşmaya devam edeceğiz

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Kendi gerçeküstü dünyasında rekor üstüne rekorlar kıradursun, biz halkımızın derdine koşmaya devam edeceğiz
Tarih: 11.09.2021 - 09:06
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Afetler meselesinde muhalefet sınıfta kalmıştır" diyen Erdoğan'a, "Yalanını yine tekrar etmiş" dedi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaklaşık 3 hafta önce TV kanallarının ortak yayınına katılmış ve CHP'li belediyelerin yangın ve sel bölgelerinde yetersiz kaldığını öne sürerek "CHP’nin sayesinde, diyor. Yahu ne CHP’nin sayesinde? Ne yaptınız da CHP’nin sayesinde engellediniz? Acaba sizin karadan bu işlere müdahalelerde nerede itfaiyeleriniz, bunlarla müdahale etmeniz lazım. Şimdi bir yerde sel baskını var, sen sel afetinde acaba ne yaptın bunu ortaya koy, yok" demişti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın bu açıklamasının ardından, sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yapmıştı ve videoda Erdoğan'ın bu sözlerini aktardıktan sonra yangın ve sel bölgelerinde CHP'li belediyelerin çalışmalarını içeren kesitleri "HalkBiliyor" etiketiyle paylaşmıştı.

Erdoğan, dün AKP Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Toplantısında yaptığı konuşmasında sel ve orman yangını afetleriyle ilgili olarak yine muhalefeti suçladı. Erdoğan, "Uçak meselesinden araç gerece kadar olmadık iftiralarla, yetmediği yerde yalan terörüne başvurarak insanımızın kafasını bulandırmaya çalıştılar. Afetler meselesinde de muhalefet sınıfta kalmıştır” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a sosyal medya hesabından aynı videoyu paylaşarak yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, "'Afetler meselesinde muhalefet sınıfta kalmıştır' yalanını yine tekrar etmiş Erdoğan. Halk biliyor doğruyu zaten ama Saray da görsün diye yeniden paylaşıyorum" ifadelerini kullandı. 

CHP lideri, "Erdoğan kendi gerçeküstü dünyasında rekor üstüne rekorlar kıradursun, biz belediyelerimizle halkımızın derdine koşmaya devam edeceğiz. 

Afetler meselesinde muhalefet sınıfta kalmıştır” yalanını yine tekrar etmiş Erdoğan. #HalkBiliyor doğruyu zaten ama Saray da görsün diye yeniden.' dedi.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları