loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a; Kendi ülkesinde insan parçalayanın önünde eğilir, gözleri ona aşkla güler

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a; Kendi ülkesinde insan parçalayanın önünde eğilir, gözleri ona aşkla güler
Tarih: 29.04.2022 - 10:56
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suudi Arabistan konsolosluğunda öldürülen Cemal Kaşıkçı cinayetinin kapatılması ve sonrası AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan'a yaptığı ziyareti eleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye'de Suudi Arabistan konsolosluğunda öldürülen Cemal Kaşıkçı cinayetinin kapatılması ve sonrası AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan'da daha önce suçladığı kıral ve veliaht prens ile görüşmesini sert bir dille eleştirdi.

Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada;

"Ülkesinde masum insanlara müebbet verdirir ve bunu havalimanında savunur. Sonra uçaktan iner, katille kucaklaşmaya gider koşa koşa. Kendi ülkesinde insan parçalayanın önünde eğilir, gözleri ona aşkla güler. İşte sen busun Erdoğan. Utan diyeceğim ama nafile." dedi.

Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüştü

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan temasları kapsamında, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile Al-Salam Sarayı’nda bir araya geldi.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları