loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan Hrant Dink Vakfı çıkışında helalleşme mesajı

Kılıçdaroğlu'ndan Hrant Dink Vakfı çıkışında helalleşme mesajı
Tarih: 17.04.2022 - 12:45
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hrant Dink Vakfı ziyareti sonrası basın açıklaması yaptı. Kılıçdaroğlu, İstanbul Şişli’de Hrant Dink Vakfı’nı ziyaret ederek Rakel Dink ve Arat Dink ile görüştü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Karanlık mihraklarla mücadele etmek ve daha sonra helalleşmek temel hedefimiz olmalı" dedi.

Kılıçdaroğlu, görüşme sonrası açıklamasında;

"İktidarımızda bazı karanlık güç odaklarıyla mücadele edeceğimizi, daha sonra mağdurla helalleşeceğimizi anlatmak için buraya geldim. Büyük acılar yaşanan bir ülkeyiz, bunu hak etmiyoruz. Hepimiz huzur içinde, birlikte yaşamak istiyoruz. Birliğimiz buna bağlı. Karanlık mihraklarla mücadele etmek ve daha sonra helalleşmek temel hedefimiz olmalı. Hrant Dink’in tetikçisi hapiste ama gerçek katiller henüz bulunmadı. Siz karanlık güç odaklarıyla mücadele edeceğim diye yola çıkıyorsanız gerçek katillere ulaşmalısınız. O zaman bu toplumda biz helalleşebiliriz.

Rakel Hanım’ın çok güzel bir sözü var. ‘Bir çocuktan bir katil yaratan o derin karanlık’ O derin karanlığı mutlaka aydınlatmak zorundayız. O kişileri devletin içinden çekip çıkarmalıyız. O zaman biz bu ülkede huzuru sağlarız. Benim bütün hedefim, amacım, bu güzel ülkede beraberce huzur içinde yaşamak. Bir miras bırakacaksak ülkeye sevgi ve barış olacak.

Bizi kabul ettiği için Rakel Hanım’a teşekkür ederim, acılarını biliyorum. Bir çocuğu kurşun sıkacak hale getiriyorsa o karanlık odakların mutlaka aydınlığa çıkarılması lazım. Bunu beraber yapacağız. Daha sonra buraya gelerek helalleşmeyi sağlayacağız."

 
 
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Şişli’de Hrant Dink Vakfı’nı ziyaret ederek Rakel Dink ve Arat Dink ile görüştü.
 
Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları