loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan iktidara 'Gara' tepkisi: İçimiz yanıyor, bizden ve sizden diye bağırarak konuşuyorlar. Allah aşkına kim sizden kim bizden?

Kılıçdaroğlu'ndan iktidara 'Gara' tepkisi: İçimiz yanıyor, bizden ve sizden diye bağırarak konuşuyorlar. Allah aşkına kim sizden kim bizden?
Tarih: 14.02.2021 - 18:07
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gara'da şehit edilen 13 yurttaş için sosyal medya hesabından bir video paylaşımda bulundu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, aralarında asker, polis ve sivillerin Gara'da bir mağarada şehit edilmesi ile ilgili olarak, "İçimiz yanıyor. Buna rağmen iktidar sahipleri bizden ve sizden diye bağırarak konuşuyorlar. Allah aşkına kim sizden kim bizden?" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şöyle:
"Sevgili halkım, terör nereden ve kimden gelirse gelsin lanet okuyacağız ve mücadele edeceğiz. Mücadele etmek hepimizin ortak görevidir. Çok acılar çektik. Bugün Gara'dan 13 şehidimizin haberi geldi. İçimiz yanıyor. Bizim evlatlarımız... Kamu görevlilerimiz, vatandaşlarımız var. Buna rağmen iktidar sahipleri bizden ve sizden diye bağırarak konuşuyorlar. Allah aşkına kim sizden kim bizden? İçimiz yanıyor, evlatlarımız hayatlarını verdi bu güzel ülke için. Derin bir yastayız. Ama birlikte olacağız, birlikte mücadele edeceğiz, Türkiye'yi birlikte aydınlığa çıkaracağız."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları