loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan kendisine 'terbiyesiz herif' diyen Erdoğan'a yanıt: 'İnsan için ahlak, elbiseden daha önemlidir'

Kılıçdaroğlu'ndan kendisine 'terbiyesiz herif' diyen Erdoğan'a yanıt: 'İnsan için ahlak, elbiseden daha önemlidir'
Tarih: 17.02.2021 - 16:10
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada kendisine 'Terbiyesiz herif' diyen AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dünkü grup toplantısında yaptığı konuşmada Erdoğan'a Gara operasyonuyla ilgili 5 soru sormuş, "13 şehidin sorumlusu Erdoğan'dır" demişti.

Erdoğan bugün AKP grup toplantısında Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, "Utanmadan, sıkılmadan 13 şehidimizle ilgili olarak 'Bunun sorumlusu Cumhurbaşkanıdır' diyorsun. Ne yüzsüzsün. 5-6 yıldır bu şehitlerimizi yakından takip eden bizlere 'Bunların sorumlusu Cumhurbaşkanı'dır' nasıl diyorsun? Terbiyesiz herif. Sana Savunma Bakanımı, İçişleri Bakanımı gönderiyorum. Sen bunlara layık değilsin. Utanmadan, sıkılmadan Cumhurbaşkanı'na fatura kesmeye kalkıyorsun" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın açıklamasına sosyal medya hesabından "İnsan için ahlak, elbiseden daha önemlidir" notuyla paylaştığı bir video ile yanıt verdi.

Kılçdaroğlu'nun açıklaması şöyle:
"Bugün Erdoğan bana hakaret ediyor. Kontrolünü kaybedip 'terbiyesiz' bile diyor. Niçin söylüyor bunları? 16 şehidimizin hakkını savunduğum için. Kendisine 5 soru soru sordum. Şehit aileleri adına, milletimiz adına sordum. 5 soruya cevap ver de en azından toplum ne olduğunu öğrensin diye. Sen bütün bunları bırakıyorsun bana hakaret ediyorsun, işin reklamına kaçıyorsun. Ben 16 şehidimizin hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğim. O 5 sorunun cevabını mutlaka senden alacağım."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları