loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan Yıldırım Akbulut için taziye mesajı

Kılıçdaroğlu'ndan Yıldırım Akbulut için taziye mesajı
Tarih: 14.04.2021 - 17:50
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hayatını kaybeden eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut için bir taziye mesajı paylaştı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından hayatını kaybeden eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut için bir taziye mesajı yayımladı.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Eski Başbakanlarımızdan, değerli siyaset ve devlet adamı Yıldırım Akbulut’un vefatından dolayı derin üzüntü duydum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!'' ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da yaşamını yitiren eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut için bir taziye mesajı paylaştı. İmamoğlu mesajında "Eski Başbakanlarımızdan, TBMM Başkanlığı görevi de yapmış olan Avukat Yıldırım Akbulut'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum''  dedi. 
 
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise Yıldırım Akbulut'un vefatı ile ilgili "Eski başbakanlarımızdan Sn. Yıldırım Akbulut'un vefat haberini üzüntüyle aldım. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum" mesajını paylaştı. 

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları