loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'nun avukatından tank palet davası açıklaması: Büyük bir şans, Kılıçdaroğlu'nun doğru söylediğini ispatlayacağız

Kılıçdaroğlu'nun avukatından tank palet davası açıklaması: Büyük bir şans, Kılıçdaroğlu'nun doğru söylediğini ispatlayacağız
Tarih: 29.11.2019 - 15:03
Kategori: Gündem

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tank palet fabrikasının satışıyla ilgili sözlerine dava açmıştı. Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik'ten açıklama geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya'daki tank palet fabrikasının Katar ordusuna peşkeş çekildiğini söylemiş, ordunun sırlarının başka bir ülkeye verileceğini belirterek Erdoğan'a vatan haini demişti.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik konuya ilişkin açıklama yaptı. Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "RTE, 'Vatan Haini' yakıştırmasından ötürü dava açmış! Büyük bir şans! “Vatan Haini” değerlendirmesinin haklı olgulara dayandığını, @kilicdarogluk'nun doğru söylediğini ispatlayacağız! Söz veriyorum, bu davayı da kazanacağız! Tank Palet satılamaz, satan da milli olamaz! Nokta" ifadelerini kullandı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları