loading
close
SON DAKİKALAR

Kırmızı kartın sırrı: Cenk

Kırmızı kartın sırrı: Cenk
Tarih: 11.02.2012 - 18:56
Kategori: Spor

Beşiktaş'ta kaleye giden topu elle çıkarıp, oyundan atılan ve penaltıya neden olan İsmail Köybaşı'nın, kaleci Cenk'in gol yememe unvanının devam etmesi için böyle bir hareket yaptığı ortaya çıktı

Beşiktaş’ta, İsmail Köybaşı’nın son dakikada kırmızı kart görmesi ve penaltıya neden olması büyük tepki aldı. Medical Park Antalyaspor karşısında 2-0 önde olmalarına rağmen kaleye giden topu elle çıkaran İsmail’in bu müdahalesinin ardında kaleci Cenk’in olduğu ortaya çıktı.

Siyah-beyazlı oyuncunun, bir anda topa elle dokunmasının nedeninin, Cenk’in gol yememe unvanının devam etmesinin olduğu belirtildi. Siyah-beyazlıların kalesinde görev yaptığı son üç karşılaşmada rakip forvetlere set çeken Cenk ile iyi arkadaş olan İsmail Köybaşı’nın, arkadaşının bu unvanını kaybetmemesi için kendini feda ettiği ortaya çıktı. Ancak kazanılan penaltının gol olması nedeniyle Cenk’in gol yememe unvanı da elden gitmiş oldu. Siyah - beyazlı kaleci ligde oynanan Karabükspor, Eskişehirspor ve Ankaragücü maçlarında kalesini gole kapatmıştı.

Egemen sola kayıyor

Antalyaspor maçında kırmızı kart gören İsmail’in yerine oynatacağı ismin arayışlarına başlayan Teknik Sorumlu Carlos Carvalhal’ın, bu bölgede Egemen ve Tanju ikilisinden birine görev vereceği, ibrenin ise Egemen’den yana olduğu öğrenildi.

Siyah-beyazlı teknik adamın sol bekte Egemen’i oynatması halinde ise Gaziantepspor maçında savunmanın göbeğini İbrahim Toraman ve Sivok ikilisiyle oluşturacak.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları