loading
close
SON DAKİKALAR

Kışanak'tan Duygusal Uludere Konuşması

Kışanak'tan Duygusal Uludere Konuşması
Tarih: 03.01.2012 - 19:33
Kategori: Siyaset

Meclis Genel Kurulu'nda BDP'li Gültan Kışanak'ın konuşması sırasında hareketli dakikalar yaşandı.

Meclis Genel Kurulu'nda 35 kişinin hayatını kaybettiği olaya ilişkin bilgilendirme toplantısında BDP'li Gültan Kışanak'ın konuşması sırasında hareketli dakikalar yaşandı. Kışanak'ın sert eleştirileri sırasında AK Partili milletvekillerinden uyarı gelince Kışanak, "Sen de kim oluyorsun be" tepkisinde bulundu. 

BDP Siirt Milletvekili Gültan Kışanak,Uludere'de ölen 35 vatandaş üzerinden hükümeti eleştirdi. Ölen çocuklardan birinin Kelime-i şehadet getirerek bombalamadan kurtulmak istediğini söyleyen Kışanak, "Cesedini bulduğumuzda işaret parmağı havadaydı. Bu tabloyu sorgulamayanın İslam'ından vicdanından şüphe ederim ben. Bir paket sigaranın kaçakçılığı mı olur. Büyük kaçakçılık, vurgunculuk yapanlar nerede. Bankaları hortumlayanlar nerede? Bu katliamı yapanlar bu katliamın altında kalacak." dedi. 

"Yüreğiniz varsa özür dilersiniz siz de onların acısını paylaşırsınız." diyen Kışanak, ağır ifadeler kullandı: "Özür dilemeyeceksin, tazminat vereceğim diyeceksin. Bizim kültürümüzde buna kan parası denir." diye konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları