loading
close
SON DAKİKALAR

Kıskanç nişanlı cinneti: 3 ölü

Kıskanç nişanlı cinneti: 3 ölü
Tarih: 12.02.2012 - 20:47
Kategori: Gündem

Ankara'da bir genç, kendisinden ayrılmak isteyen nişanlısını ve nişanlısının amcasını öldürdükten sonra kafasına kurşun sıkarak intihar etti

Çankaya ilçesinde meydana gelen olayda, 22 yaşındaki Gazi Aktaş, 18 yaşındaki nişanlısı Özge Barışkan'ı, nişanlısının amcası Sadık Barışkan'ı (27) öldürdükten sonra kafasına tabanca ile tek el ateş ederek yaşamına son verdi.

Gazi Aktaş'ın geçtiğimiz Haziran ayında Özge Barışkan ile nişanlandığı öğrenildi. Özge Barışkan'ın, ailesinin karşı çıkmasına rağmen, "Gazi ile evlenmek istiyorum. Siz beni vermezseniz yine de kaçacağım ona" diyerek ailesini ikna edip, Gazi Aktaş ile nişanlandığı öğrenildi.

Ancak nişanlandıktan sonra Gazi Aktaş'ın kıskançlık nedeniyle sürekli kendisini rahatsız etmesinden bunalan Özge Barışkan, ailesine de durumu bildirerek nişanı bozmak istedi. Bunu kabullenmeyen Gazi Aktaş'ın bugün konuşma bahanesiyle nişanlısının babasının evine gelerek katliamı işlediği ortaya çıktı.

Çevresi tarafından çok sevilen ve bir alışveriş merkezinde kasiyer olarak çalışan Özge Barışkan'ın son dönemlerde nişanlısının kendisine uyguladığı baskılar sonucu içine kapandığı belirtildi. Barışkan'ın bugün haftalık izni nedeniyle evde olduğu kaydedildi. Bir benzinlikte yıkama elemanı olarak çalışan Gazi Aktaş'ın sürekli nişanlısını tehdit edip, şiddet uyguladığı belirtildi. 

Bu arada olayda hayatını kaybeden amca Sadık Barışkan'ın ise 1 hafta önce Amasya'dan gelerek Ankara'da ceviz sattığı öğrenildi. Olaydan sonra eve gelen anne Esmer ile baba Ali göz yaşları tutamayıp sinir krizi geçirdi.

Cinayetin meydana geldiği saatte işte olan anne ve baba, olayı duyduktan sonra eve geldiklerinde korkunç katliama şahit oldu. Sinir krizi geçiren anne Esmer Barışkan'a olay yerinde bekletilen ambulanstaki sağlık görevlileri tarafından müdahalede bulunuldu.

Savcılığın incelemesinin ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları