loading
close
SON DAKİKALAR

Kızı Gizlice Evlendi, Baba Dehşet Saçtı

Kızı Gizlice Evlendi, Baba Dehşet Saçtı
Tarih: 12.02.2012 - 22:13
Kategori: Gündem

Üç kez evden kaçan kız yine kaçtı. Bu sefer kaçtığı kişi ile evlendi. Durumu öğrenen baba dehşet saçtı.

Bursa'da üç kez evden kaçıp, 15 gün önce gizlice Sezgin Yalovaç ile evlenen S.Y'nin babası Hilmi G. ve eşi Sebahat G. silahla dünürlerinin evini bastı. Damadını öldüren dünürünü ağır yaralayan Hilmi G. ve eşi yakalandı. 

İlk ifadelerinde "bu evliliğe karşıydık, kızımızı almaya geldik vermeyince sinirlenip ateş atmaya başladık diyen G. çiftinin sorgusu sürüyor. 

Merkez Osmangazi ilçesi Atıcılar Mahallesi Zafer Bulvarı üzerinde bulunan Cafer Yalovaç'ın evine gelen Hilmi G. (52) ve eşi Sebahat G. (50) iki ay önce üç kez evden kaçıp sevdiği 27 yaşındaki Sezgin Yalovaç'ın evine gelip yerleşen kızları 18 yaşındaki kızları S.G'yi alıp evlerine götürdüler. 15 gün önce tekrar babasının evinden kaçıp Yalovaç ailesinin evine gelen S.G. resmi nikah kıyarak evlendiler. 

Kızlarının gizlice evlendiğini duyan Hilmi ve eşi Sebahat G. çifti dün akşam saat 17.00 sıralarında tekrar kızlarını almak için Yalovaç ailesinin evine geldi. Kızları S.G. anne ve babasına "ben artık evlendim mutluyum gelmek istemiyorum mutluluğumuzu bozmayın, bizi affederseniz elinizi öpmek istiyoruz" demesi üzerine sinirlerine hakim olamayan Hilmi G. eşinin çantasında bulunan ruhsatsız tabancayı çıkarıp önce damadı Sezgin Yalovaç'ı karın boşluğu, göğüs ve baldırından vurdu. 

Ardından dünürü 50 yaşındaki Cafer Yalovaç'ı her iki bacağından vurarak ağır yaraladı. Olay yerine gelen Ambulanslar tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan damat Sezgin Yalovaç hayatını kaybederken Muradiye Devlet Hastanesi'ne götürülen dünür Cafer Yalovaç ameliyata alındı. 

Kocasının Ölümünden Habersiz Olan Genç Kız , Kayınvalidesine Sarılarak Gözyaşı Döktü

Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri özel bir araç ile kaçan Hilmi ve Sebahat G. çiftini İstanbul Yolunda yakaladı. G. çifti ilk ifadelerinde "bu evliliğe karşıydık, kızımızı almaya geldik vermeyince sinirlenip ateş atmaya başladık" dediler. 15 gün önce evlendiği kocası Sezgin Yalovaç'ın öldüğünden habersiz olan S.Y. ise kayınvalidesi Sevgi Yalovaç'a sarılarak gözyaşları döktü. Daha sonra akrabalarını cep telefonuyla arayan S.Y., "evliliğimi çekemeyen anne ve babam kocamı ve kayınpederimi tabancayla vurdu durumları ağır, bende onları polisten önce bulup öldüreceğim" dedi. 

Ölüsünü Dirisini Alacağım Dedi

Dünürü tarafından oğlu öldürülüp, kocası yaralanan Sevgi Yalovaç ise, "Gelinimi üç kez alıp evlerine götürdüler. Kız her seferinde kaçarak oğluma geldi. 15 gün önce S. ailesinden gizli oğlumla birlikte Balıkesir'e gidip gizlice evlendi. Kızının boşanması için akli dengesinin yerinde olmadığını bildirip, boşanması için adliyeye başvurmuş. Kızın akli dengesinin yerinde olduğuna dair rapor geldi. Zaten gelinim hemşirelik okuyor. Devlet Hastanesi'nde staj yapıyor" dedi. 

Kızının evlendiğini duyunca tekrar eve gelip 'Ya ölüsünü ya dirisini alacağım' dedi eşim ve oğlum karşı çıkınca tabancayla ateş etmeye başladı" diye konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları